Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017,

iMonitor, νέα ψηφιακή εφαρμογή στη διάθεση των συνεργατών της ERGO

Τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή iMonitor θέτει στη διάθεση του δικτύου των συνεργατών της η ERGO. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του ERGO Portal και δίνει τη δυνατότητα άμεσης, αναλυτικής ενημέρωσης και στατιστικής πληροφόρησης των παραγωγικών αποτελεσμάτων των συνεργατών στις ασφαλίσεις κατά ζημιών.

Το iMonitor αποτελεί το νέο, εύχρηστο εργαλείο για την παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου, καθώς απεικονίζει σε καθημερινή βάση την εξέλιξη της παραγωγής.  Η εφαρμογή είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετες πληροφορίες  όπως, τα ασφάλιστρα, τα μη ανανεωμένα ασφαλιστήρια, το ποσοστό loss ratio και αρκετές ακόμη, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια στη διατήρηση και ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των συνεργατών της εταιρίας.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης κάλεσε τους συνεργάτες της να περιηγηθούν στην εφαρμογή και να αξιοποιήσουν την πληροφόρηση που παρέχει και υπογράμμισε ότι “η καινοτόμα αυτή εφαρμογή αποτελεί άλλη μια έμπρακτη απόδειξη ότι για την ERGO πάγια δέσμευση είναι η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών της και η αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης του δικτύου της εταιρίας. Στόχος της εταιρίας είναι να ηγηθεί πρακτικών εκσυγχρονισμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αξιοποιώντας την τεχνολογία και υιοθετώντας καινοτόμες προσεγγίσεις, προκειμένου να παρέχει βελτιωμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους συνεργάτες της και κατ’ επέκταση και στους πελάτες της”.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα: "Πως θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών"

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα