Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017,

Prime Insurance: Ταξίδι επιβράβευσης στην κοσμοπολίτικη Γαλλική Ριβιέρα

Η κοσμοπολίτικη Γαλλική Ριβιέρα ήταν ο φετινός προορισμός του ετήσιου ταξιδιού επιβράβευσης της Prime Insurance που πραγματοποιήθηκε από 28/9 έως 1/10. Κάννες, Νίκαια, Μόντε Κάρλο, Αντίμπες, St.Paul de Vence τους μάγεψαν όλους και κατά γενική ομολογία αποτέλεσαν μια όαση ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς σε ένα τετραήμερο που θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι 50 Συνεργάτες της Prime ακολούθησαν ένα μοναδικό πρόγραμμα και επισκέφτηκαν τα σπουδαιότερα αξιοθέατα, συνοδευόμενοι από στελέχη της Εταιρίας.

Έχοντας ως βάση την παραθεριστική πόλη της Νίκαιας, απόλαυσαν σε ένα ηλιόλουστο κλίμα, τα μουσεία, τις παραλίες και το παλαιό κέντρο της Γαλλικής Ριβιέρας, το οποίο είναι γεμάτο με στοές, μπουτίκ και εστιατόρια.

Το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, το Μονακό, ήταν ο επόμενος σταθμός όπου περιηγήθηκαν  στο παλάτι των Μονεγάσκων, στον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και στο Ωκεανογραφικό Μουσείο.

Στη συνέχεια, απόλαυσαν τη θέα της Μεσογείου από το Eze στην κορυφή ενός λόφου της Κυανής Ακτής, και περπάτησαν στις Αντίμπες, το κατά πολλούς πολιτιστικό κέντρο της περιοχής.

Περιπλανήθηκαν στην αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής Ακτής στις Κάννες με την περίφημη Κρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Εντυπωσιάστηκαν από  τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Εποκ, και ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους με  το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών.

Η Prime Insurance συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες της για την παραγωγική τους δραστηριότητα και επιφυλάσσεται να ανακοινώσει σύντομα το ραντεβού για το επόμενο ταξίδι έκπληξη του 2018.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα: "Πως θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών"

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα